سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

ختم عروسی‌ها تا اطلاع ثانوی | تالار‌های عروسی به دلیل بیماری کرونا تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود

  • کد خبر: ۳۲۹۵۹
  • ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۴
ختم عروسی‌ها تا اطلاع ثانوی | تالار‌های عروسی به دلیل بیماری کرونا تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود
تالار‌های عروسی به دلیل بیماری کرونا تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود و شهروندان مشهدی د رصورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه می‌توانند در تماس با شماره ۱۹۱، تخلف مد نظر را گزارش کنند تا اقدامات قانونی را انجام دهیم.
بنیامین یوسف‌زاده/ شهرآرانیوز - بعد از چند ماه جار و جنجال درباره برگزار شدن یا نشدن جشن‌های عروسی و فعالیت تالار‌های جشن و سرور در مشهد، دیروز معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، آب پاکی را روی دست خیلی از زوج‌های در شرف ازدواج و خانواده‌های آن‌ها ریخت تا فعلا دور چنین مراسمی را لااقل در تالار‌های پذیرایی خط بکشند.
مهدی قلیان اول در گفتگو با شهرآرا بیان کرد: تالار‌های عروسی به دلیل بیماری کرونا تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود و شهروندان مشهدی د رصورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه می‌توانند در تماس با شماره ۱۹۱، تخلف مد نظر را گزارش کنند تا اقدامات قانونی را انجام دهیم.
این سخن معاون دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حالی مطرح می‌شود که در یکی دو ماه اخیر، فعالیت بسیاری از تالار‌های عروسی در شهر به حالت اولیه خود برگشته و گواه این ادعا نیز همین مراسم عروسی و عقدی است که طی این مدت، همه ما کما بیش شاهد برگزاری آن برای اقوام و اطرافیانمان بوده ایم.
با این حال قلیان اول، این ممنوعیت را فقط شامل تالار‌های پذیرایی شهر مشهد اعلام کرد و به گفته او مجموعه‌های پذیرایی در طرقبه و شاندیز کماکان به فعالیت خود ادامه خواهند داد. در ادامه از وی درباره فعالیت برخی کافی شاپ‌ها و رستوران‌ها به صورت ارائه خدمات بیرون بر سؤال کردیم و وی درباره الزامی شدن ارائه این خدمات به صورت بیرون بر گفت: در این زمینه دستورالعملی صادر نشده است و مراکز غذاخوری می‌توانند به شکل عادی و البته با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به ارائه خدمات خود ادامه دهند.

تولید واکسن ضدکرونا تا پایان همین ماه.
اما دیروز، خبر‌های دیگری هم از کرونا در فضای مجازی دست به دست شد که اشاره به برخی از آن‌ها خالی از لطف نیست؛ خبر‌هایی که فقط به چالش‌های بعد از درمان کرونا مربوط نمی‌شود و از آخرین دستاورد‌هایی اطلاع می‌دهد که پژوهشگران برای پیشگیری از کووید ۱۹ به آن دست پیدا کرده اند. در این میان، صحبت آنتونی فاوسی، متخصص برجسته بیماری‌های عفونی، که از تولید واکسن ضد کرونا در آمریکا تا پایان همین ماه خبر داده است، خبر بسیار خوبی برای حال و احوال این روزهاست. به گفته او این واکسن تاکنون موفق بوده و در بدن افراد علیه ویروس کرونا آنتی بادی تولید کرده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی نیز اعلام کرد که فعالیت ادارات به لحاظ تعداد افراد و ساعت کاری هیچ تغییری نکرده، اما استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، برای کارکنان و ارباب رجوع الزامی است. کوکب موسوی این را هم گفت که دورکاری یک بخشنامه جدا دارد و دستگاه‌ها و اداره‌ها اگر دارای زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های لازم باشند، براساس بخشنامه فوق، می‌توانند به کارمندان خود اجازه دورکاری بدهند.

نیشابور در وضعیت هشدار
در میان شهرستان‌های خراسان رضوی، حال دیروز نیشابور چندان خوش نبود و به گفته فرماندار این شهرستان، وضعیت قرمز برای شهر شعر و ادب استان اعلام شده است.
علیرضا قامتی این نکته را هم گفت که تا اطلاع ثانوی، همه تجمعات و هر گونه برنامه‌ای در مراکز تجمعی مانند تالارها، مراکز مذهبی، گردشگری و آموزشی که در آن‌ها تجمع ایجاد می‌شود، ممنوع است تا نیشابور از شرایط قرمز کرونا عبور کند. اما رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا نیز دیروز یک خبر خوب برای سرباز‌ها داشت و گفت که با توجه به ابلاغ ستاد کل نیرو‌های مسلح، مدت آموزش رزم مقدماتی سربازان به علت تشدید شیوع ویروس کرونا و نیاز به رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی و حفظ سلامتی سربازان، با یک ماه کاهش، کماکان تا اطلاع ثانوی به صورت یک ماهه استمرار خواهد داشت. سردار تقی مهری گفته است که هر گونه تصمیم گیری درباره تغییر مدت این دوره به شرایط تداوم شیوع این بیماری در آینده بستگی دارد و در زمان مقرر تعیین تکلیف و اطلاع رسانی می‌شود. دیروز همچنین بنابر اعلام سازمان هواپیمایی استفاده از ماسک در فرودگاه و هواپیما‌ها اجباری شد.

احتمال به تعویق ‫افتادن کنکور ۹۹
احمد نادری، عضو کمیسیون آموزش مجلس، نیز در صفحه شخصی خود در توئیتر از بررسی موضوع تعویق کنکور ۹۹ در کمیسیون متبوعش با توجه به شیوع موج دوم کرونا خبر داده و گفته است: با توجه به شیوع موج دوم کرونا، نگرانی عزیزان کنکوری و خانواده‌ها کاملا قابل درک است و این هفته درباره این موضوع تصمیم خواهیم گرفت.
روز گذشته همچنین طبق اعلام وزارت بهداشت، ۲۴۴۹ نفر دیگر به کرونا مبتلا شدند و ۱۴۸ نفر دیگر نیز جان خود را از دست دادند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->